Contact

Contactformulier

Heb je een klacht?

Ik ben aangesloten bij een beroepsvereniging. Dat doe ik om een aantal redenen: om met vakgenoten kennis te delen, maar ook voor mijn cliënten om een plek te hebben waar ze met vragen over mij terecht kunnen.

Zo ben ik lid van de  ViT( vereniging van integraal therapeuten) en de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens bepaalde afspraken die de beroepsgroep gemaakt heeft. Deze afspraken gaan over eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Het kan zijn dat u, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk, de begeleiding of de behandeling. U kunt dat altijd met me bespreken. Ik sta openen voor uw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met u weer een positieve ervaring van te maken. En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Dan kunt u terecht bij mijn beroepsvereniging. Als kindertherapeuten zijn we collectief lid van de SCAG, (geschilleninstantie voor de complementaire en alternatieve zorg) Op de site Vit-therapeuten.nl kunt u een klacht indienen.