Het gaat niet zo goed met je. Wat nu?
Herken je dat, dat je het liefst wilt huilen? Of slaan? Of je niet begrepen voelt, je thuis steeds ruzie hebt, je niet weet hoe je vrienden moet maken of geen nee kunt zeggen? Je hebt bijvoorbeeld iets verdrietigs meegemaakt, je wordt gepest of je loopt met iets rond. Wat het ook is, je wilt het graag vergeten, maar blijft er aan denken.

Het kan fijn zijn hier eens met iemand over te praten. Gewoon, omdat het kan opluchten of omdat je met wat ondersteuning en wellicht nieuwe ideeën weer verder kunt.

Ik ben er gespecialiseerd in om kinderen zoals jij te helpen. Samen kunnen we ontdekken wat er aan de hand is, er een oplossing voor proberen te vinden of er mee om te leren gaan.

Hoe gaat dat dan?
Je kunt vrijblijvend een keer komen kennismaken. Wanneer jij je dan aanmeldt, volgt er een gesprek met jou en je ouders. Daarin kijken we waar jij last van hebt en hoe je ouders hier tegenaan kijken. Daarna bepalen we gezamenlijk wat voor begeleiding het meest passend is voor jou. Jij komt regelmatig een uurtje bij mij en in die tijd bepaal jij wat we doen. Ik vertel niet wat jij het beste kunt gaan doen. Wel kunnen we samen uitvinden en ontdekken wat jij zelf wilt, wat bij jou past, waar jij goed in bent, wie jij bent en hoe je jezelf kunt zijn!

Alles wat je mij vertelt, blijft tussen ons. Dus wil je dat je ouders iets niet weten? Dan vertel ik ze dat ook niet! Als je vier of vijf keer bij mij bent geweest, praat ik weer met je ouders. Misschien hebben ze nog vragen of vertellen ze dat het al veel beter gaat. Maar vooraf spreek ik met jou af wat ik ze mag vertellen.

Hoe kun je mij bereiken?
Je kunt altijd contact met me opnemen op het nummer 06 411 734 08. Je kunt me ook een e-mail sturen: barbara@ba-zes.nl. Heb je graag dat eerst je ouders mij bellen of dat ik je ouders bel? Dat kan natuurlijk ook!

Thijs

Bedankt dat je me zo goed geholpen hebt, ik vond het fijn bij jou! Lees meer >>

Thijs (12) 2 mei 2017

Anne

Wat ik het allerleukste vond was in het bos en bij de paarden. Daar voelde ik me rustig en lukte het me beter om oplossingen te bedenken voor mijn probleem. Ik vind je super aardig en ben blij dat ik me nu weer blij kan voelen. Bedankt Barbara! Lees meer >>

Anne (9) 2 mei 2017

Michiel

Supertof dat je me zo goed hebt geholpen. Dat had ik niet verwacht! In eerste instantie was ik wat sceptisch over een therapeut, maar jij hebt me in laten zien wie ik werkelijk ben en vooral mijn sterke kanten. Ik kan nu weer positief denken over mezelf en heb weer zelfvertrouwen. Als ik weer hulp nodig heb, kom ik zeker weer naar jou toe! Bedankt! Lees meer >>

Michiel (17) 2 mei 2017