Pony Power voor Kids is een unieke sociale vaardigheidscursus voor jonge kinderen van 6 t/m 12 jaar. De lesmethode is gericht op het ontwikkelen van sociale vaardigheden en het ondersteunen van emotionele groei.

De lessen zijn praktijkgericht, educatief en speels mét pony’s, waardoor een dynamische leeromgeving gecreëerd wordt. Leren van en met elkaar en de pony’s. Letterlijk in beweging komen, zelf doen, zelf ervaren en zelf leren.

De ‘Pony Power Kids’ zetten reeds op jonge leeftijd belangrijke stappen en vormen hiermee een stevige basis voor hun verdere ontwikkeling.

De training wordt gegeven als er minimaal 4 deel nemers zijn tot een maximum van 6. We werken met twee á drie trainers afhankelijk van de groepsgrote.

De training bestaat uit 5 bijeenkomsten waarin een ieder een uniek werkboek ontvangt zodat het leerproces ondersteund wordt door het geleerde in de praktijk theoretisch te ondersteunen. Om het proces te blijven ondersteunen zijn er terugkom dagen, die in overleg worden ingepland.